Aanbod Bouwmachines

BOBCAT

Al meer dan 50 jaar is Bobcat dé wereldleider

In het aanbieden en ontwikkelen van hoogkwalitatief materieel voor diverse sectoren.

Het bedrijf evolueert constant en speelt in op de concrete noden van zijn klanten. Het aanbod omvat een modern machinepark van compacte laders, graafmachines, verreikers en rupsladers.

Bijkomende productiefaciliteiten in Frankrijk en Tsjechië, en een nieuw Europees wisselstukkenmagazijn in Puurs (België), garanderen u optimale producten.

Sinds 1977 kunnen we spreken van een succesvolle, nauwe samenwerking tussen Vangaever en Bobcat. Vangaever nv heeft door de jaren heen zijn bekwaamheid bewezen. Getuige hiervan de talloze awards die wij in de loop der jaren ontvangen hebben, gaande van ‘Bobcat top dealer of Benelux’ tot ‘Bobcat Service’ awards.

Bobcat

bobcat 2

 

 

MERLO 

Merlo is hét internationale referentiepunt voor verreikers door hun enorm breed aanbod. Enerzijds bouwen ze wendbare, compacte verreikers die ontworpen zijn om ingezet te worden in nauwe ruimtes. Anderzijds bouwt Merlo roterende verreikers om op grote hoogtes efficiënt en in alle veiligheid te werken. Ook verreikers met grote hefvermogens zitten in het Merlo assortiment. Dankzij tal van voorbouwmogelijkheden zijn Merlo verreikers multi-inzetbaar.

 

merlo 1

merlo 3

 

Er werden geen producten gevonden